Kasvinsuojelututkinto.fi

Jokaisen palvelun taustalla on idea, joka on alun perin syntynyt ratkaisemaan jokin konkreettinen ongelma. Kasvinsuojelututkinto.fi-palvelun taustalla oli ajatus helpottaa yksityishenkilöitä suorittamaan lakisääteinen kasvinsuojeluainetutkinto ammatissaan kasvinsuojeluaineita käyttäville henkilöille helposti ja vaivattomasti.

Aikaisemmin kasvinsuojeluainetutkinto on täytynyt suorittaa menemällä fyysisesti paikan päälle tutkinnon suorituspaikkaan. Tutkinnon suorittaminen edellä mainitulla tavalla on johtanut työajan menettämiseen ja työnantajien lisäkustannuksiin.

Kasvinsuojelututkinto.fi on palvelu, jossa sinulla on mahdollisuus nopeasti ja helposti suorittaa laaja tai suppea kasvinsuojelututkinto digitaalisesti.

Miten kasvinsuojelututkinnon voi suorittaa digitaalisesti?

Kasvinsuojelututkinto.fi mahdollistaa kasvinsuojeluainetutkinnon suorittamisen viiden eri vaiheen kautta:

1. Vahvistatte että olette opiskelleet Turvallisuus- ja Kemikaaliviraston (Tukes) verkkosivulta löytyvän opiskelumateriaalin

2. Tunnistaudutte pankkitunnuksillanne Suomi.fi:n kautta

3. Maksatte kasvinsuojeluainetutkinnon suoritusmaksun Klarnan maksupalvelun kautta

4. Suoritatte joko laajan tai suppean kasvinsuojelututkinnon

5. Vastaanotatte sähköpostitse todistuksen, kun tutkinto on hyväksytty. Kokeen läpäisy vaatii vähintään 80 prosenttia oikeita vastauksia.

Lisätietoa kasvinsuojelututkinnosta löytyy Turvallisuus- ja Kemikaaliviraston (Tukes) verkkosivuilta. Sivuilta löydätte myös kaikki opetusmateriaalit, jotka tulee opiskella ennen kokeeseen osallistumista ja tutkinnon suorittamista.

Ketkä ovat Kasvinsuojelututkinto.fi:n takana?

Kasvinsuojelututkinto.fi -palveluntarjoaja on Vi & He Consulting. Yrityksen ovat perustaneet Viktor ja Henrik Östman vuonna 2016. Vi & He Consulting on erikoistunut talous- ja metsätalousasiantuntijapalveluiden tarjoamiseen ja yrittäjillä on laaja kokemus liike-elämästä ja digitaalisista järjestelmistä. Alla on lyhyt esittely yrittäjien taustasta:

Viktor Östman, Toimitusjohtaja (TJ)

Viktor Östman toimii yhtiön toimitusjohtajana. Hänellä on kokemusta toimitusjohtajan tehtävistä pienemmistä start-up yrityksistä. Viktor on koulutukseltaan ekonomi ja hänellä on start up-yritysten lisäksi vahva kansainvälinen kokemus sijoitustoiminnasta sekä transaktiopalveluista. Toimitusjohtajana Viktorin keskeiset tehtävät ovat liiketoiminnan kehittäminen, taloudellisten tietojen hallinta ja muiden toimitusjohtajan liittyvien tehtävien hoitaminen.

Miten meihin saa yhteyttä?

Jos haluatte lisätietoja kasvinsuojelututkinnon suorittamisesta Kasvinsuojelututkinto.fi:ssa, ottakaa meihin yhteyttä asiakaspalveluumme kautta sähköpostitse: info@kasvinsuojeluainetutkinto.fi